Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010377411

DIE QUALITAET UND INSBESONDERE DAS SCHAUMBILDUNGSVERMOEGEN VON EIERN AUS UNTERSCHIEDLICHEN HERKUENFTEN UND LAGERUNGSBEDINGUNGEN

Other title
LA QUALITE ET EN PARTICULIER L'APTITUDE AU MOUSSAGE D'OEUFS DE DIFFERENTES PROVENANCES ET SOUMIS A DIFFERENTES CONDITIONS D'ENTREPOSAGE (fr)
Author
SCHOLTYSSEK S; EL BOGDADY A
UNIV. HOHENHEIM, LEHRSTUHL KLEINTIERZUCHT,DEU
Source
ARCH. GEFLUEGELKDE; DEU; DA. 1980; VOL. 44; NO 2; PP. 79-87; ABS. ENG/FRE/RUS; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
OEUF MATIERE PREMIERE ENTREPOSAGE APTITUDE TECHNOLOGIQUE MOUSSE(EMULSION) PROPRIETE PHYSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
EGGS RAW MATERIALS WAREHOUSING KEEPING QUALITY FOAM PHYSICAL PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010377411

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web