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BEITRAG ZUR BESTIMMUNG VON PROLIN IN "WEISSEN" TRAUBENMOSTEN UND WEISSWEINEN

Other title
CONTRIBUTION AU DOSAGE DE LA PROLINE DANS LES MOUTS DE CEPAGES BLANCS ET LES VINS BLANCS (fr)
Author
BETZ R
BAYER. LANDESANSTALT WEINBAU GARTENBAU WUERZBURG-VEITSHOECHHEIM,VEITSHOECHHEIM 8702,DEU
Source
WEIN-WISSENSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 35; NO 3; PP. 211-213; BIBL. 2 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN BLANC RAISIN MOUT CONTROLE QUALITE PROLINE DOSAGE SPECTROPHOTOMETRIE AMINOACIDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WHITE WINE QUALITY CONTROL PROLINE ANALYTICAL DETERMINATION SPECTROPHOTOMETRY AMINOACID FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010422895

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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