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DER EINFLUSS DES PH-WERTES AUF DAS WASSERBINDUNGSVERMOEGEN DER BRUEHWURST

Other title
L'INFLUENCE DU PH SUR LA CAPACITE DE RETENTION D'EAU DES SAUCISSES A BOUILLIR (fr)
Author
PUOLANNE E; MATIKKALA M
UNIV. HELSINKI, INST. FLEISCHTECHNOL.,HELSINKI 00710,FIN
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 6; PP. 1233-1235; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.
Document type
Conference Paper
Language
German
Keyword (fr)
SAUCISSE PRODUIT CHARCUTERIE PRODUIT CARNE PROPRIETE PHYSIQUE PH EAU SORPTION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SAUSAGE PORK PRODUCT MEAT PRODUCT PHYSICAL PROPERTIES WATER SORPTION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010437706

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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