Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8010450051

CODE DU FROID ALIMENTAIRE

Source
FRA; PARIS: A.P.I.; DA. S.D.; 2 VOL.; 32 CM
Document type
Miscellaneous
Language
French
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE CONGELE REGLEMENTATION CREME GLACEE PRODUIT CARNE POISSON PLAT CUISINE FRUIT LEGUME PRODUIT LAITIER OEUF TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
REGULATION ICE CREAM MEAT PRODUCT READY TO EAT MEAL FRUIT VEGETABLE DAIRY PRODUCT EGGS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010450051

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web