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UNTERSUCHUNGEN ZUR ERFASSUNG DES TEXTURPROFILS VON FLEISCHERZEUGNISSEN

Other title
RECHERCHES RELATIVES A LA CONCEPTION DU PROFIL DE TEXTURE DES PRODUITS CARNES (fr)
Author
MUSCHIOLIK G; SCHMANDKE H
AKAD. WISS. DDR, ZENTRALINST. ERNAEHRUNG POTSDAM-REHBRUECKE,BERGHOLZ-REHBRUECKE 1505,DDR
Source
NAHRUNG; DDR; DA. 1980; VOL. 24; NO 4; PP. 433-446; ABS. ENG/RUS; BIBL. 36 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE VIANDE SUCCEDANE ANALYSE SENSORIELLE TEXTURE MATERIEL BOEUF PORC PRODUIT CARNE MESURE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT SENSORIC ANALYSIS TEXTURES EQUIPMENT PIG MEAT PRODUCT MEASUREMENT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8010450080

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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