Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8050104192

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE SACHGERECHTE KUEHLUNG VON FRISCHFLEISCH IM ANGEBOT

Other title
RECHERCHES SUR LE REFROIDISSEMENT SELON L'USAGE DE LA VIANDE FRAICHE EN PRESENTATION (fr)
Author
BOHN U; GROSSKLAUS D
BUNDESGESUNDHEITSAMT, INST. VETERINAERMED.,BERLIN-DAHLEM,DEU
Source
ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DEU; DA. 1979; VOL. 30; NO 5; PP. 157-163; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT CONSERVATION REFROIDISSEMENT VIANDE HYGIENE REGLEMENTATION INDUSTRIE ALIMENTAIRE TEMPERATURE COMMERCE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
FOOD COOLING MEAT HYGIENE REGULATION FOOD INDUSTRY TEMPERATURE COMMERCE MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8050104192

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web