Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8050137504

SAUERGEMUESEHERSTELLUNG MIT STARTERKULTUREN-BEIMPFUNG

Other title
PREPARATION DE LEGUMES ACIDIFIES AVEC INOCULATION DE LEVAINS (fr)
Author
LIEPE HU; JUNKER M
RUDOLF MUELLER UND CO.,POHLHEIM,DEU
Source
GORDIAN; DEU; DA. 1979; VOL. 79; NO 9; PP. 225-230; BIBL. 6 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LEGUME PRODUIT FERMENTE INOCULATION BACTERIE LACTIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ALIMENT MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
VEGETABLE FERMENTED PRODUCT INOCULATION LACTIC ACID BACTERIA FOOD TECHNOLOGY FOOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8050137504

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web