Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8050191566

DIE ROLLE VON BROT UND KARTOFFELN IN DER HISTORISCHEN ENTWICKLUNG DER NAHRUNGSGEWOHNHEITEN

Other title
LE ROLE DU PAIN ET DES POMMES DE TERRE DANS L'EVOLUTION HISTORIQUE DES HABITUDES ALIMENTAIRES (fr)
Author
TEUTEBERG HJ
UNIV. MUENSTER HISTORISCHES SEMINAR, MUENSTER 4400, DEU
Source
ERNAEHR.-UMSCHAU; DEU; DA. 1979; VOL. 26; NO 5; PP. 149-154; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
COMPORTEMENT ALIMENTAIRE CONSOMMATION ALIMENTAIRE HOMME ALLEMAGNE(REPUBLIQUE FEDERALE) EUROPE ALIMENTATION PAIN LEGUME EPOQUE HISTORIQUE REGIME ALIMENTAIRE POMME DE TERRE COUTUME ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FEEDING BEHAVIOR FOOD INTAKE HUMAN WEST GERMANY EUROPE FEEDING BREAD VEGETABLE HISTORIC EPOCH DIET POTATOE FOOD HABIT
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A14 Animal, plant and microbial ecology

Discipline
Animal, vegetal and microbial ecology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8050191566

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web