Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8050297636

KONTROLLE DER BAKTERIOLOGISCHEN BESCHAFFENHEIT DER SPAISEN VOR AUSGABE. SCHNELLMETHODEN ZUR BESTIMMUNG DER BAKTERIOLOGISCHEN BESCHAFFENHEIT VON SPEISEN

Other title
CONTROLE DE LA QUALITE BACTERIOLOGIQUE DES PLATS CUISINES AVANT LA DISTRIBUTION. METHODES RAPIDES DE DETERMINATION DE LA QUALITE BACTERIOLOGIQUE DES ALIMENTS (fr)
Author
BOMAR MT; POPKEN AM
BUNDESFORSCHUNGSANSTALT ERNAEHRUNG,KARLSRUHE 7500,DEU
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 3; PP. 386-391; (4 P.); BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CONTROLE BACTERIE PLAT CUISINE TECHNIQUE RAPIDE MICROORGANISME ALIMENT METHODE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
BACTERIA READY TO EAT MEAL RAPID TECHNIQUE MICROORGANISMS FOOD METHOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8050297636

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web