Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8050308471

ETUDE SUR LES CONDITIONS DES PRODUCTIONS D'OCHRATOXINE A DANS LES SAUCISSONS SECS

Author
LABIE C; TACHE S
EC. NATIONALE VET. TOULOUSE,TOULOUSE 31076,FRA
Source
BULL. ACAD. VETER. FR.; FRA; DA. 1979 PUBL. 1980; VOL. 52; NO 4; PP. 553-559; ABS. ENG
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
PRODUCTION VIANDE PRODUIT CHARCUTERIE ASPERGILLUS OCHRACEUS TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ETUDE EXPERIMENTALE CONTAMINATION MYCOTOXINE ALIMENT FUNGI OCHRATOXINE A SAUCISSON SEC MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
PRODUCTION MEAT PORK PRODUCT ASPERGILLUS OCHRACEUS FOOD TECHNOLOGY EXPERIMENTAL STUDY CONTAMINATION MYCOTOXIN FOOD FUNGI MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8050308471

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web