Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8050411661

ZUR AUFKLAERUNG DER QUELLEN UND WEGE DER SCHIMMELKONTAMINATION DES BROTES IM GROSSBACKBETRIEB

Other title
RECHERCHE DES SOURCES ET VOIES DE LA CONTAMINATION FONGIQUE DU PAIN DANS LES BOULANGERIES INDUSTRIELLES (fr)
Author
SPICHER G
BUNDESFORSCHUNGSANSTALT GETREIDE- UND KARTOFFELVERARBEITUNG,DETMOLD 4930,DEU
Source
ZENTRALBL. BAKTERIOL., 1 ABT. ORIG., B; DEU; DA. 1980; VOL. 170; NO 5-6; PP. 508-528; ABS. ENG; BIBL. 16 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PAIN CONTAMINATION FUNGI TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ORIGINE INDUSTRIE ALIMENTAIRE AIR MATERIEL TECHNIQUE CONTROLE ALIMENT MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
BREAD CONTAMINATION FUNGI FOOD TECHNOLOGY ORIGIN PROVENANCE FOOD INDUSTRY AIR TECHNICAL EQUIPMENT FOOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8050411661

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web