Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8050411662

SALMONELLA-ABTOETUNG DURCH WAERME BEI DER ZUBEREITUNG VON LEBENSMITTEL-TROCKENPRODUKTEN

Other title
DESTRUCTION DES SALMONELLES PAR LA CHALEUR AU COURS DE LA PREPARATION DE PRODUITS ALIMENTAIRES DESHYDRATES (fr)
Author
RUSCHKE R
MAIZENA GMBH,HEILBRONN 7100,DEU
Source
ZENTRALBL. BAKTERIOL., 1 ABT. ORIG., B; DEU; DA. 1980; VOL. 170; NO 5-6; PP. 529-538; ABS. ENG; BIBL. 3 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
STERILISATION TEMPERATURE CHALEUR SALMONELLA CONTAMINATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ALIMENT PRODUIT DESHYDRATE BACTERIE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
STERILIZATION TEMPERATURE HEAT SALMONELLA CONTAMINATION FOOD TECHNOLOGY FOOD DEHYDRATED PRODUCT BACTERIA MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8050411662

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web