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ANALYSE VON HOPFEN UND HOPFENPRODUKTEN AUF ALPHA- ODER ISO-ALPHA-SAEURE

Other title
ANALYSE DES HOUBLONS ET PRODUITS DERIVES POUR LES ACIDES ALPHA OU ISO-ALPHA (fr)
Author
HUDSON JR
Source
MITT. VERSUCHSSTN GAERUNGSGEWERBE WIEN; AUT; DA. 1980; VOL. 34; NO 7-8; PP. 68-69; BIBL. 3 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
HOUBLON CONTROLE QUALITE METHODE COMPOSE AMER DOSAGE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
HOP QUALITY CONTROL METHOD BITTER COMPOUND ANALYTICAL DETERMINATION FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110025784

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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