Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110034530

CARACTERISATION DE L'AUTHENTICITE DES LAITS ET FROMAGES DE BREBIS

Author
LEVIEUX DIDIER
DGRST/PARIS/FRA/(PATR.) INSTITUT NATIONAL DE LA RECHERCHE AGRONOMIQUE, STATION DE PATHOLOGIE DE LA REPRODUCTION/NOUZILLY/FRA
Source
FRA; DA. 1980; DGRST/77 7 0348; 18 P.; 30 CM; ACTION CONCERTEE: TECHNOLOGIE AGRICOLE ET ALIMENTAIRE; BREVET NO D 11980 COMMERCIALISATION: CENTRE D'ETUDES ET DE RECHERCHES DE BAUGY 18800 BAUGY
Document type
Report
Language
French
Keyword (fr)
FROMAGE BREBIS IDENTIFICATION SPECIFIQUE LAIT BREBIS LAIT VACHE LAIT CHEVRE METHODE IMMUNOLOGIQUE IMMUNODIFFUSION IMMUNODIFFUSION RADIALE IMMUNOELECTROPHORESE PROTEINE LACTOSERUM FALSIFICATION CONTROLE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
EWE'S(MILK) CHEESE SPECIFIC IDENTIFICATION EWE MILK COW MILK GOAT MILK IMMUNOLOGICAL METHOD IMMUNODIFFUSION RADIAL IMMUNODIFFUSION IMMUNOELECTROPHORESIS PROTEINS WHEY QUALITY CONTROL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110034530

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web