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BEITRAG ZUM EINFLUSS DER KOHLENHYDRATART AUF DEN VERLAUF DER ROHWURSTREIFUNG

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DE L'INFLUENCE DU TYPE DE GLUCIDE SUR LE DEROULEMENT DE LA MATURATION DES SAUCISSES CRUES (fr)
Author
KLETTNER PG; LIST D
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG, INST. TECHNOL./KULMBACH 8650/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 9; PP. 1589-1593; 4 P.; BIBL. 19 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SAUCISSE MATURATION COMPOSITION CHIMIQUE MATIERE PREMIERE GLUCIDE PRODUIT CHARCUTERIE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SAUSAGE CHEMICAL COMPOSITION RAW MATERIALS SUGARS PORK PRODUCT MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110035733

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