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DEI BETAEUBUNG VON SCHLACHTSCHWEINEN MIT CO2: BETAEUBUNG ODER ERSTICKUNG.

Other title
L'ETOURDISSEMENT DES PORCS CHARCUTIERS PAR LE CO2: ETOURDISSEMENT OU ASPHYXIE. (fr)
Author
LOMHOLT N
UNIV. KOPENHAGEN, PHARMAKOL. FAK./KOPENHAGEN 2100/DNK
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 9; PP. 1646-1649; BIBL. 1 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC ABATTAGE CARBONE DIOXYDE VIANDE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PIG CARBON DIOXIDE MEAT MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110035743

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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