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ZUM KONZENTRIEREN VON WEIN DURCH HYPERFILTRATION

Other title
CONCENTRATION DU VIN PAR ULTRAFILTRATION (fr)
Author
WUCHERPFENNIG K; ZURN F
FORSCHUNGSANSTALT WEINBAU GARTENBAU GETRAENKETECHNOL. LANDESPFLEGE/GEISENHEIM/RHEIN 6222/DEU
Source
WEIN-WISS.; ISSN 0375-8818; DEU; DA. 1980; VOL. 35; NO 5; PP. 342-364; BIBL. 63 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN CONCENTRATION TRAITEMENT PHYSIQUE FILTRATION SUR MEMBRANE ULTRAFILTRATION QUALITE PROPRIETE PHYSIQUE COMPOSITION CHIMIQUE MATERIEL TECHNOLOGIE GENIE INDUSTRIEL ALIMENTAIRE BOISSON ALCOOLISEE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE CONCENTRATION PHYSICAL DRESSING MEMBRANE FILTRATION ULTRAFILTRATION QUALITY PHYSICAL PROPERTIES CHEMICAL COMPOSITION EQUIPMENT TECHNOLOGY FOOD ENGINEERING ALCOHOLIC BEVERAGE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110048054

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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