Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110085517

UNTERSUCHUNGEN ZUM EINFLUSS VON KERB 50W (PROPYZAMID) AUF DEN GEHALT AN VITAMIN C IN KOPFSALAT (LACTUCA SATIVA L.)

Other title
RECHERCHES SUR L'INFLUENCE DU KERB 50W (PROPYZAMIDE) SUR LA TENEUR EN VITAMINE C DE LA LAITUE (L.S.L.) (fr)
Source
NACHRICHTENBL. DTSCH. PFLANZENSCHUTZD. (BRAUNSCHWEIZ); ISSN 0027-7479; DEU; DA. 1980; VOL. 32; NO 9; PP. 133-138; ABS. ENG; BIBL. 24 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAITUE VITAMINE ASCORBIQUE ACIDE COMPOSITION CHIMIQUE TRAITEMENT CHIMIQUE HERBICIDE PESTICIDE ESSAI VARIETAL LEGUME TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
LETTUCE VITAMIN ASCORBIC ACID CHEMICAL COMPOSITION CHEMICAL TREATMENT HERBICIDE PESTICIDES VARIETY TRIAL VEGETABLE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110085517

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web