Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110127019

Export

Selection :

ZUM FETTGEHALT DER KONSUMMILCH AUS ERNAEHRUNGSPHYSIOLOGISCHER SICHT

Other title
LA TENEUR EN MATIERE GRASSE DU LAIT DE CONSOMMATION DU POINT DE VUE DE LA PHYSIOLOGIE DE LA NUTRITION (fr)
Author
LEMBKE A
INST. VIRUSFORSCH. EXP. MED./EUTIN-SIELBECK/DEU
Source
MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1980; VOL. 35; NO 12; PP. 727-729; ABS. ENG; BIBL. 18 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT VACHE COMPOSITION CHIMIQUE VALEUR NUTRITIVE VITAMINE ACIDE GRAS ELEMENT MINERAL CALCIUM TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
COW MILK CHEMICAL COMPOSITION NUTRITIVE VALUE VITAMIN FATTY ACIDS INORGANIC ELEMENT CALCIUM FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110127019

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web