Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110138293

Export

Selection :

DER EINFLUSS DES GESCHLECHTSTYPES AUF DIE FLEISCHQUALITAETSEIGENSCHAFTEN BEI SCHAFEN

Other title
INFLUENCE DE L'ETAT SEXUEL SUR LES CARACTERISTIQUES DE QUALITE DE LA VIANDE CHEZ LE MOUTON (fr)
Author
ALVI AS
UNIV. NEW ENGLAND, FAK. LANDWIRTSCH. WISS., ABT. TIER. PRODUKTION/ARMIDALE/AUS
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 11; PP. 2067-2073; ABS. ENG; BIBL. 24 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
MOUTON AGNEAU VIANDE PRODUIT CARNE MATIERE PREMIERE PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
LAMB MEAT MEAT PRODUCT RAW MATERIALS ORGANOLEPTIC PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110138293

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web