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DER EINFLUSS VON RAPS, CHOLIN UND BETAIN AUF DIE HAEUFIGKEIT DES AUFTRETENS VON RIECHEIERN

Other title
INFLUENCE DU COLZA, DE LA CHOLINE ET DE LA BETAINE SUR LA FREQUENCE D'APPARITION DES OEUFS A ODEUR DESAGREABLE (fr)
Author
WILLEKE H
TECH. UNIV. MUENCHEN, LEHRSTUHL TIERZUCHT/FREISING-WEIHENSTEPHAN 8050/DEU
Source
ARCH. GEFLUEGELKD.; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1980; VOL. 44; NO 6; PP. 272-275; ABS. ENG/FRE/RUS; BIBL. 5 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
OEUF ALTERATION ALIMENT POUR ANIMAL MATIERE PREMIERE FLAVEUR TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
EGGS ALTERATION FEED RAW MATERIALS FLAVOR FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110163951

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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