Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110174738

BEITRAG ZUR BESTIMMUNG DER FARBE BEI FLEISCH UND FLEISCHERZEUGNISSEN. II: PRAKTISCHE ERFAHRUNGEN MIT DEM ELREPHOMAT DFC 5

Other title
CONTRIBUTION A LA DETERMINATION DE LA COULEUR DE LA VIANDE ET DES PRODUITS CARNES. II: ESSAIS PRATIQUES AVEC L'ELREPHOMAT DFC 5 (fr)
Author
STIEBING A; KLETTNER PG
INST. TECHNOL. BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG/KULMBACH/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1980; VOL. 60; NO 12; PP. 2179-2183; 4 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE COULEUR MESURE GENIE INDUSTRIEL ALIMENTAIRE MATERIEL PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT COLOR MEASUREMENT FOOD ENGINEERING EQUIPMENT MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110174738

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web