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CARACTERISTIQUE PHYSIQUE DES BEURRES ANHYDRES ET CORRELATION DE CES CARACTERISTIQUES AVEC LEUR COMPOSITION CHIMIQUE

Author
RODERBOURG H
Source
REV. INT. FABR., PROD. BASE FARINE SUCRE IND. ALLIEES; FRA; DA. 1981; VOL. 56; NO 1; PP. 11-17
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
BEURRE PROPRIETE PHYSIQUE COMPOSITION CHIMIQUE PRODUIT LAITIER MATIERE GRASSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BUTTER PHYSICAL PROPERTIES CHEMICAL COMPOSITION DAIRY PRODUCT FAT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110180487

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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