Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110188540

Export

Selection :

DAS ZEIT-TEMPERATUR-VERHALTEN EINIGER TIEFGEFRORENER ETHNISCHER FERTIGGERICHTE AUS DEM VORDEREN ORIENT

Other title
LE COMPORTEMENT TEMPS-TEMPERATURE DE QUELQUES PLATS CUISINES CONGELES TYPIQUES DU PROCHE-ORIENT (fr)
Author
WOLF W; METNI M; SPIESS WEL
Source
GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1981; VOL. 81; NO 1-2; PP. 24-28; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PLAT CUISINE PRODUIT CONGELE CONSERVATION MOYEN ORIENT PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
READY TO EAT MEAL FROZEN PRODUCT MIDDLE EAST ORGANOLEPTIC PROPERTIES FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110188540

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web