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DIE NASSVERMAHLUNG VON KOERNERMAIS - SITUATIONSBERICHT UND ENTWICKLUNGSTENDENZEN

Other title
LA MOUTURE PAR VOIE HUMIDE DU MAIS. ETAT ACTUEL ET TENDANCES DE L'EVOLUTION (fr)
Author
KEMPF W
BUNDESFORSCHUNGSANSTALT GETREIDE-KARTOFFELVERARBEITUNG/DETMOLD 4930/DEU
Source
GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1980; VOL. 34; NO 12; PP. 341-344; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
MAIS TECHNOLOGIE BROYAGE PRODUIT CEREALIER TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CORN TECHNOLOGY GRINDING CEREAL PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110197905

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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