Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110223996

CARACTERES NUTRITIONNELS ET TECHNOLOGIQUES DU SORGHO AFRICAIN

Author
SITTI LIAMIDI ADAKU
Source
FRA; DA. 1980; 117 P.-PL.; 30 CM; BIBL. 12 P.; TH. 3E CYCLE: SCI. NAT., NUTR./PARIS 6/1980
Document type
Thesis
Language
French
Keyword (fr)
SORGHO MILLET TECHNOLOGIE PROTEINE VALEUR NUTRITIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SORGHUM MILLET TECHNOLOGY PROTEINS NUTRITIVE VALUE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110223996

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web