Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110266428

DIE QUALITAET VON NAHRUNGSMITTELN TIERISCHEN URSPRUNGS UND IHRE OEKONOMISCHEN ASPEKTE: OEKONOMISCHE PROBLEME DER VERARBEITUNG

Other title
LA QUALITE DES PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE ANIMALE ET SES ASPECTS ECONOMIQUES: PROBLEMES ECONOMIQUES DE LA TECHNOLOGIE (fr)
Author
HUELSEMEYER F
INST. WIRTSCHAFTS SOCIALWISS./FREISING-WEIHENSTEPHAN 8050/DEU
Source
ARCH. LEBENSMITTELHYG.; ISSN 0003-925X; DEU; DA. 1980; VOL. 31; NO 6; PP. 195-198; ABS. ENG; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT TECHNOLOGIE QUALITE ETUDE ECONOMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD TECHNOLOGY QUALITY ECONOMIC STUDY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110266428

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web