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ROHE FLEISCHERZEUGNISSE UND KONSERVEN IN DER LEISTUNGSPRUEFUNG

Other title
PRODUITS CARNES CRUS ET EN CONSERVE AU COURS D'ESSAIS (fr)
Author
LINKE H; STIEBING A
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCHUNG/KULMBACH 8650/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1981; VOL. 61; NO 2; PP. 206-214; 7 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CHARCUTERIE PRODUIT CARNE QUALITE PRODUIT CONSERVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PORK PRODUCT MEAT PRODUCT QUALITY CANNED PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110266456

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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