Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110343728

BEITRAG ZUR GESCHMACKLICHEN WECHSELWIRKUNG VON CITRONENSAEURE MIT SACCHAROSE UND SUESSSTOFFEN

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DES INTERACTIONS ORGANOLEPTIQUES ENTRE ACIDE CITRIQUE ET SACCHAROSE ET SUBSTANCES A SAVEUR SUCREE (fr)
Author
HOPPE K
ZENTRALINST. ERNAEHRUNG/BERGHOLZ-REHBRUECKE 1505/DDR
Source
NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1981; VOL. 25; NO 3; PP. K1-K4; BIBL. 8 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ANALYSE SENSORIELLE SACCHAROSE PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE ACIDE ORGANIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SENSORIC ANALYSIS SUCROSE ORGANOLEPTIC PROPERTIES ORGANIC ACIDS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110343728

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web