Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110385476

SALMONELLEN IN FLEISCH UNTERSCHIEDLICHER VERMARKTUNG

Other title
LES SALMONELLES DANS LA VIANDE DE DIVERSES PROVENANCES COMMERCIALES (fr)
Author
BOOS G
BUNDESWEHR IV, VET.-UNTERSUCHUNGSSTELLE/MAINZ 6500/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1981; VOL. 61; NO 2; PP. 261-265; ABS. ENG
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ABATTOIR ALLEMAGNE(REPUBLIQUE FEDERALE) SALMONELLA CONTAMINATION VIANDE BACTERIE ALIMENT MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
SLAUGHTERHOUSE WEST GERMANY SALMONELLA CONTAMINATION MEAT BACTERIA FOOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110385476

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web