Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110410734

CARACTERES DE LA MICROFLORE LEVURIENNE DU VIGNOBLE NANTAIS

Author
POULARD A; SIMON L; CUINIER C
CETEX ITV/NANTES/FRA
Source
VIGNES ET VINS; ISSN 0395-9465; FRA; DA. 1981; NO 300; PP. 14-18; BIBL. 13 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
LEVURE MICROFLORE VIN VIGNOBLE FRANCE ALIMENT PAYS NANTAIS MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
YEAST MICROFLORA WINE VINEYARD FRANCE FOOD MICROBIOLOGY
Keyword (es)
MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110410734

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web