Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110413587

HAELFTENUNTERSCHIEDE IN DER FLEISCHBESCHAFFENHEIT BEIM SCHWEIN DURCH EINSEITIGES HAENGEN WAEHREND DES SCHLACHTPROZESSES

Other title
DIFFERENCES ENTRE DEMI-CARCASSES RELATIVES A LA QUALITE DE LA VIANDE DE PORC, DUES A LA SUSPENSION UNILATERALE AU COURS DU PROCESSUS D'ABATTAGE (fr)
Author
FISCHER K; AUGUSTINI C
BUNDESANSTALT FLEISCHFORSCH., INST. FLEISCHERZEUGUNG/KULMBACH 8650/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1981; VOL. 61; NO 8; PP. 1187-1190; 3 P.; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC ABATTAGE QUALITE VIANDE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PIG QUALITY MEAT MEAT PRODUCT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110413587

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web