Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110429762

Export

Selection :

DER EINFLUSS DER KRAUTABTOETUNG AUF DIE SPEISEQUALITAETSMERKMALE VON KARTOFFELN

Other title
INFLUENCE DU DESHERBAGE SUR LES PROPRIETES CONSTITUTIVES DE LA QUALITE DES POMMES DE TERRE DE CONSOMMATION (fr)
Author
GRASSERT V; VOGEL J
AKAD. LANDWIRTSCHAFTWISS. DDR, INST. KARTOFFELFORSCHUNG/GROSS LUESEWITZ 2551/DDR
Source
NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1981; VOL. 25; NO 4; PP. 321-327; ABS. ENG/RUS; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
DESHERBAGE QUALITE TEXTURE COMPOSITION CHIMIQUE MATURATION LEGUME POMME DE TERRE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WEED CONTROL QUALITY TEXTURES CHEMICAL COMPOSITION VEGETABLE POTATOE FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110429762

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web