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AMINOSAEURENZUSAMMENSETZUNG DER EIINHALTE VON LEGEHENNEN IN ABHAENGIGKEIT UNTERSCHIEDLICHER PROTEIN- UND ENERGIEVERSORGUNG

Other title
COMPOSITION EN AMINOACIDES DE L'OEUF DE POULE EN RELATION AVEC DIFFERENTS APPORTS DE PROTEINE ET D'ENERGIE (fr)
Author
KIRCHGESSNER M; STEINHART H
TECH. UNIV. MUENCHEN IN WEIHENSTEPHAN, INST. ERNAEHRUNGSPHYSIOL./DEU
Source
ARCH. GEFLUEGELKD.; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1981; VOL. 45; NO 4; PP. 179-185; ABS. FRE/ENG/RUS; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
OEUF COMPOSITION CHIMIQUE AMINOACIDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
EGGS CHEMICAL COMPOSITION AMINOACID FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110438516

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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