Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110465194

ETUDE STATISTIQUE DE L'INCIDENCE DE LA REGION NATURELLE SUR LA COMPOSITION DU LAIT DANS LES ELEVAGES DE L'OUEST DE L'ENTRE-SAMBRE-ET-MEUSE BELGE

Author
JACQMAIN M; JACQMAIN D; PIERARD JM
CERIA, INST. MEURICE-CHIMIE/BRUXELLES/BEL
Source
REV. FERMENT. IND. ALIMENT; ISSN 0035-2071; BEL; DA. 1981; VOL. 36; NO 3; PP. 67-74; ABS. DUT; BIBL. 4 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
LAIT VACHE COMPOSITION CHIMIQUE BELGIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
COW MILK CHEMICAL COMPOSITION BELGIUM FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110465194

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web