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ZUM VORKOMMEN VON SCHMUTZ IN LEBENSMITTELN
- Other title
- PRESENCE DE SOUILLURES DANS LES DENREES ALIMENTAIRES
(fr)
- Author
-
KIERMEIER F
TECH. UNIV. MUENCHEN-WEIHENSTEPHAN, LEHRSTUHL MILCHWISS./FREISING-WEIHENSTEPHAN 8050/DEU
- Source
- Z. LEBENSM.-UNTERS. FORSCH.; ISSN 0044-3026; DEU; DA. 1981; VOL. 173; NO 2; PP. 121-126; ABS. ENG; BIBL. 25 REF.
- Document type
-
Article
- Language
- German
- Keyword (fr)
-
ALIMENT IMPURETE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
- Keyword (en)
-
FOOD IMPURITIES FOOD SCIENCES
- Keyword (es)
-
TECNOLOGIA
- Classification
-
- Pascal
-
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries
- Discipline
- Agrifood industries
- Origin
-
Inist-CNRS
- Database
- PASCAL
- INIST identifier
- PASCAL8110474763
Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS
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