Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110478462

DIE POLAROGRAPHIE ZUR BESTIMMUNG DER ASCORBINSAEURE IN GEWUERZEN

Other title
POLAROGRAPHIE POUR LE DOSAGE DE L'ACIDE ASCORBIQUE DANS LES EPICES ET CONDIMENTS (fr)
Author
GERHARDT U; WINDMUELLER R
FIRMA GEWUERZMUELLER-INTERNATIONAL/STUTTGART 7000/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1981; VOL. 61; NO 9; PP. 1389-1392; ABS. ENG; BIBL. 23 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
EPICE CONTROLE QUALITE ASCORBIQUE ACIDE DOSAGE POLAROGRAPHIE METHODE VITAMINE ANTIOXYDANT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
SPICE QUALITY CONTROL ASCORBIC ACID ANALYTICAL DETERMINATION POLAROGRAPHY METHOD VITAMIN ANTIOXIDANT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110478462

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web