Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110482352

DIE QUANTITATIVE BESTIMMUNG VON SACCHARIDEN UND ZUCKERALKOHOLEN IN WEIN MITTELS DER HOCHDRUCKFLUESSIGKEITSCHROMATOGRAPHIE (HPLC)

Other title
DOSAGE DES OSES ET SUCRES ALCOOLS DANS LE VIN PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE LIQUIDE SOUS HAUTE PRESSION (HPLC) (fr)
Author
FLAK W
LANDW.-CHEM. BUNDESVERSUCHANSTALT/WIEN 1020/AUT
Source
MITT. HOCHEREN BUNDESLEHR-VERSUCHANST. WEIN-OBSTB., KLOSTERNEUB.; ISSN 0369-2892; AUT; DA. 1981; VOL. 31; NO 5; PP. 204-208; ABS. ENG/FRE; BIBL. 30 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIN CONTROLE QUALITE OSE ALCOOL DOSAGE CHROMATOGRAPHIE PHASE LIQUIDE CHROMATOGRAPHIE SOUS PRESSION METHODE GLUCIDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
WINE QUALITY CONTROL OSE ALCOHOL ANALYTICAL DETERMINATION LIQUID CHROMATOGRAPHY METHOD SUGARS FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110482352

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web