Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL8110492814

BEITRAG ZUR QUANTITATIVEN BESTIMMUNG VON EMULGATOREN IN BACK- UND TEIGWAREN

Other title
CONTRIBUTION AU DOSAGE DES EMULSIFIANTS DANS LES PRODUITS DE CUISSON ET LES PATES ALIMENTAIRES (fr)
Author
JODLBAUER HD
ALT MOABIT 92/BERLIN 1000/DEU
Source
GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1981; VOL. 35; NO 10; PP. 274-277; BIBL. 19 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PATES ALIMENTAIRES PAIN PRODUIT CUISSON CONTROLE QUALITE ADDITIF ALIMENTAIRE EMULSIONNANT MODIFICATEUR TEXTURE GLYCERIDE DOSAGE CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE CHROMATOGRAPHIE COUCHE MINCE METHODE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
NOODLES BREAD BAKERY PRODUCT QUALITY CONTROL FOOD ADDITIVE TEXTURAL AGENT GLYCERIDE ANALYTICAL DETERMINATION GAS CHROMATOGRAPHY THIN LAYER CHROMATOGRAPHY METHOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL8110492814

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web