Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0011227

ZUSTAND UND BESTAENDIGKEIT VON MYOSIN BEI DER KUEHLLAGERUNG VON FLEISCH

Other title
CONDITION ET STABILITE DE LA MYOSINE DANS LA CONSERVATION DE LA VIANDE SOUS REFRIGERATION (fr)
Author
LALOV M
HOCHSCH. LEBENSMITTELINDUSTRIE, LEHRSTUHL KAELTETECH. TECHNOL./PLOVDIV 4002/BGR
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1981; VOL. 61; NO 10; PP. 1569-1573; ABS. ENG
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
VIANDE TRAITEMENT PHYSIQUE REFRIGERATION PROTEINE DENATURATION MYOSINE CONSERVATION PRODUIT CARNE ALIMENT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
MEAT PHYSICAL DRESSING REFRIGERATION PROTEINS DENATURATION MYOSIN SHELF LIFE FOOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0011227

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web