Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0088805

Export

Selection :

DER EINFLUSS UNTERSCHIEDLICHER TRANSPORTZEITEN AUF DIE FLEISCHQUALITAET UND AUF PHYSIOLOGISCHE MERKMALE BEI BROILERN VERSCHIEDENER HERKUNFT

Other title
INFLUENCE DE DIFFERENTES DUREES DE TRANSPORT SUR LA QUALITE DE LA CHAIR ET SUR LES PROPRIETES PHYSIOLOGIQUES DE POULETS DE DIFFERENTES ORIGINES (fr)
Author
EHINGER F; GSCHWINDT B
UNIV. HOHENHEIM, LEHRSTUHL KLEINTIERZUCHT/STUTTGART 7000/DEU
Source
ARCH. GEFLUEGELKOL.; ISSN 0003-9098; DEU; DA. 1981; VOL. 45; NO 6; PP. 260-265; ABS. ENG/FRE/RUS; BIBL. 16 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POULET TRANSPORT QUALITE ALIMENT VOLAILLE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
TRANSPORT QUALITY FOOD POULTRY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0088805

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web