Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0128924

UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE FETTVERWERTUNG DER REGENBOGEN-FORELLE (SALMO GAIRDNERII, R). III: EINSATZ VON LEINOEL, MAISKEIMOEL, OLIVENOEL, SCHWEINESCHMALZ UND RINDERTALG IM VERGLEICH ZU SONNENBLUMENOEL IN EINER GEREINIGTEN FUTTERMISCHUNG

Other title
RECHERCHES RELATIVES A L'UTILISATION DES GRAISSES CHEZ LA TRUITE ARC-EN-CIEL (S.G.R.). III. UTILISATION D'HUILE DE LIN, DE MAIS OU D'OLIVE OU DE SAINDOUX OU DE SUIF DE BOEUF EN COMPARAISON AVEC L'HUILE DE TOURNESOL DANS UN PREMELANGE SYNTHETIQUE (fr)
Author
HARTFIEL W; SCHULZ D; GREUEL E
UNIV. BONN, INST. TIERERNAEHRUNG/BONN 5300/DEU
Source
FETLE SEIFEN ANSTRICHM.; ISSN 0015-038X; DEU; DA. 1982; VOL. 84; NO 1; PP. 31-34; ABS. ENG; BIBL. 4 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
ALIMENT POUR ANIMAL MATIERE PREMIERE CORPS GRAS ANIMAL CORPS GRAS VEGETAL SAINDOUX SUIF HUILE LIN HUILE MAIS HUILE COLZA HUILE TOURNESOL PISCICULTURE PISCES VERTEBRATA ALIMENTATION MILIEU DULCAQUICOLE SALMO GAIRDNERI TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FEED RAW MATERIALS ANIMAL FAT VEGETAL FAT LINSEED OIL RAPESEED OIL PISCICULTURE PISCES VERTEBRATA FEEDING FRESHWATER FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0128924

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web