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AENDERUNG DES GEHALTES AN PHOSPHOR, CALCIUM UND MAGNESIUM IN KARTOFFELSTAERKE DURCH VERSCHIEDENE DUENGUNGSBEDINGUNGEN

Other title
MODIFICATIONS DES TENEURS EN PHOSPHORE, CALCIUM ET MAGNESIUM DE L'AMIDON DE POMME DE TERRE EN FONCTION DE DIFFERENTES CONDITIONS DE FUMURE (fr)
Author
MICA B
FORSCHUNGS INST. KARTOFFELBAU/HAVLICKUV BROD 58003/CSK
Source
STAERKE; ISSN 0038-9056; DEU; DA. 1982; VOL. 34; NO 2; PP. 60-64; ABS. ENG; BIBL. 5 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
AMIDON MATIERE PREMIERE COMPOSITION CHIMIQUE PHOSPHORE CALCIUM MAGNESIUM FERTILISATION MINERALE ELEMENT MINERAL POMME DE TERRE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
STARCH RAW MATERIALS CHEMICAL COMPOSITION PHOSPHORUS CALCIUM MAGNESIUM MINERAL FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0136005

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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