Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0141804

DER EINFLUSS DER KOKSTROCKENKUEHLUNG AUF DIE QUALITAETSMERKMALE VON KOKS

Other title
THE INFLUENCE OF DRY QUENCHING ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF COKE (en)
INFLUENCE DE L'EXTINCTION DU COKE PAR VOIE SECHE SUR LES CARACTERISTIQUES DE QUALITE DU COKE (fr)
Author
BERTLING H; FALK E
RUHRKOHLE AG ESSEN/ESSEN/DEU
Source
GLUECKAUF-FORSCHUNGSH.; ISSN 0017-1387; DEU; DA. 1982; VOL. 43; NO 1; PP. 23-28; ABS. ENG/FRE; BIBL. 17 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
COKERIE EXTINCTION COKE QUALITE COKE ETUDE EXPERIMENTALE ALLEMAGNE(REPUBLIQUE FEDERALE) VOIE SECHE INFLUENCE ENERGIE
Keyword (en)
COKING PLANT COKE QUENCHING COKE QUALITY EXPERIMENTAL STUDY WEST GERMANY ENERGY
Keyword (es)
ENERGIA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D06 Energy

Discipline
Energy
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0141804

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web