Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0150523

Export

Selection :

DER EINFLUSS EINES ALS HL-VAC-VERPACKUNG BEZEICHNETEN VERFAHRENS AUF DIE HALTBARKEIT VON FRISCHEM SCHWEINEFLEISCH

Other title
INFLUENCE DE LA METHODE DE CONDITIONNEMENT DITE HI-VAC SUR LA DUREE DE CONSERVATION DE LA VIANDE DE PORC FRAICHE (fr)
Author
BOHNSACK U; HOEPKE HU
TECH. UNIV. BERLIN, FACHGEBIET TECHNOL. TIER. LEBENSMITTEL/BERLIN 1000/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 1; PP. 38-48; 10; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC VIANDE ENTREPOSAGE HYPOBARE CONSERVATION ALIMENT PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
MEAT HYPOBARIC STORAGE SHELF LIFE FOOD FOOD SCIENCES MICROBIOLOGY
Keyword (es)
TECNOLOGIA MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Agrifood industries Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0150523

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web