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COMPOSITION DU MUSCLE LONGISSIMUS DORSI DU PORC DE PIETRAIN EN RELATION AVEC LA SENSIBILITE A L'HALOTHANE ET LA TENEUR EN GRAS DE LA CARCASSE

Author
MONIN G; GIRARD JP; SELLIER P; OLLIVIER L
INRA, STN. RECH. VIANDE/BEAUMONT 63110/FRA
Source
SCI. ALIMENTS; FRA; DA. 1982; VOL. 2; NO 1; PP. 107-112; ABS. ENG; BIBL. 1 P.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
PORC COMPOSITION CHIMIQUE QUALITE CARCASSE ALTERATION ALIMENT VIANDE PRODUIT CARNE MYOPATHIE EXSUDATIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
CHEMICAL COMPOSITION QUALITY CARCASS SPOILAGE FOOD MEAT FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0173401

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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