Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0183477

BEITRAG ZUR BESTIMMUNG DER VERDAULICHKEIT PFLANZLICHER PROTEINE UND IHRER AMINOSAEUREVERFUEGBARKEIT

Other title
CONTRIBUTION A L'EVALUATION DE LA DIGESTIBILITE DES PROTEINES VEGETALES ET L'ASSIMILABILITE DE LEURS AMINOACIDES (fr)
Author
KOEHLER F; MEUSER F
TECH. UNIV. BERLIN, INST. LEBENSMITTELTECHNOL.-GEDREITETECHNOL./BERLIN 1000/DEU
Source
GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1982; VOL. 36; NO 3; PP. 57-62; BIBL. 37 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PROTEINE VEGETALE VALEUR NUTRITIVE DIGESTIBILITE IN VITRO HYDROLYSE METHODE ENZYMATIQUE AMINOACIDE ASSIMILABILITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
IN VITRO HYDROLYSIS AMINOACID AVAILABILITY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0183477

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web