Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0263347

PRIME ESPERIENZE SULL' IMPIEGO DELLA CROMATOGRAFIA IONICA NELLA DETERMINAZIONE DI NITRATI, NITRITI, CLORURI E FOSFATI NELLE CARNI PREPARATE

Other title
PREMIERS ESSAIS D'UTILISATION DE LA CHROMATOGRAPHIE IONIQUE POUR LE DOSAGE DES NITRATES, NITRITES, CHLORURES ET PHOSPHATES DANS LES PRODUITS DE CHARCUTERIE (fr)
Author
TATEO F; FALESCHINI ML; FOSSATI M
UNIV. STUDI, IST. TECNOL. ALIMENTARI/MILANO/ITA
Source
IND. CONSERVE; ISSN 0019-7483; ITA; DA. 1982; VOL. 57; NO 1; PP. 30-33; ABS. ENG; BIBL. 15 REF.
Document type
Article
Language
Italian
Keyword (fr)
PRODUIT CHARCUTERIE CONTROLE QUALITE CHROMATOGRAPHIE ECHANGE ION NITRATE NITRITE CHLORURE PHOSPHATE DOSAGE ADDITIF ALIMENTAIRE ALIMENT PRODUIT CARNE METHODE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
PORK PRODUCT QUALITY CONTROL ION EXCHANGE CHROMATOGRAPHY NITRATES NITRITES CHLORIDES PHOSPHATES ANALYTICAL DETERMINATION FOOD ADDITIVE FOOD MEAT PRODUCT METHOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0263347

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web