Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0379051

SCHNELLER NACHWEIS VON HISTAMIN IN FISCHEN UND FISCHERZEUGNISSEN MITTELS HPLC

Other title
DETERMINATION RAPIDE PAR HPLC DE L'HISTAMINE DANS LE POISSON ET LES PRODUITS DERIVES DU POISSON (fr)
Author
VOLK K; GEMMER H
STAATLICHES VETERINAERUNTERSUCHUNGSAMT FRANKFURT/FRANKFURT AM MAIN 6000/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 5; PP. 588-590; 2 P.; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POISSON COMESTIBLE CONTROLE QUALITE HISTAMINE DOSAGE AMINE CHROMATOGRAPHIE PHASE LIQUIDE ALIMENT METHODE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
EDIBLE FISH QUALITY CONTROL HISTAMINE ANALYTICAL DETERMINATION AMINE LIQUID CHROMATOGRAPHY FOOD METHOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0379051

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web