Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL82X0384563

UNTERSUCHUNGEN ZUM EINFLUSS VERSCHIEDENER LAGERUNGSBEDINGUNGEN AUF DIE ENTWICKLUNG BIOGENER AMINE IN THUNFISCH- UND MAKRELENFLEISCH

Other title
RECHERCHES SUR L'INFLUENCE DE DIVERSES CONDITIONS D'ENTREPOSAGE SUR LE DEVELOPPEMENT D'AMINES BIOGENES DANS LE THON ET LE MAQUEREAU (fr)
Author
SCHULZE K; ZIMMERMANN T
VET. LANDES SCHLESWIG-HOLSTEIN/NEUMUENSTER 2350/DEU
Source
FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1982; VOL. 62; NO 7; PP. 906-910; ABS. ENG; BIBL. 29 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POISSON COMESTIBLE ALTERATION AMINE COMPOSITION CHIMIQUE ENTREPOSAGE CONGELATION REFRIGERATION HISTAMINE ALIMENT THON MAQUEREAU TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
EDIBLE FISH SPOILAGE AMINE CHEMICAL COMPOSITION WARE HOUSING FREEZING REFRIGERATION HISTAMINE FOOD FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL82X0384563

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web